Friddo blog

Friddo blog

Lees hier de updates van het Friddo team. En neem ook eens een kijkje op de Friddo inspiratie pagina, waar je leuke tips voor nieuwe knutsels kunt vinden!

 • Op naar 15.000 kerstkaarten voor ouderen
  Na het succes van de #zorgvoorelkaar actie voor eenzame ouderen, steunt Friddo nu de kerstkaartactie van de ouderenbond (ANBO). Het doel van de actie is om zoveel mogelijk ouderen van een leuke kerstkaart te voorzien.
 • Handig: je Friddo account nu delen met anderen!
  Het is vanaf nu mogelijk om je Friddo account te delen met anderen! Met gedeelde accounts zijn knutsels van je kind(eren) meteen zichtbaar voor de andere ouder, verzorger of andere dierbaren.
 • Al ruim 2000 ouderen blij gemaakt!
  We hebben tot nu toe al ruim 2000 tekeningen verzonden, bij meer dan 20 verschillende instellingen. De reacties die we krijgen zijn hartverwarmend!
 • Friddo verstuurt eerste tekeningen naar ouderen
  Deze week hebben we 750 tekeningen rondgebracht bij diverse vestigingen van zorginstelling Amsta in Amsterdam. De tekeningen werden enthousiast (en voorzichtig) ontvangen door begeleiders en verzorgers.
 • Kinderknutsels voor eenzame ouderen
  Het coronavirus heeft een enorme impact op ouderen in verzorgingshuizen. Ruim 130.000 ouderen mogen voorlopig geen bezoek meer ontvangen van familie en vrienden waardoor veel mensen vereenzamen. Gelukkig ontstaan er allerlei initiatieven om deze ouderen wat afleiding te bieden en Friddo wil hier ook graag een steentje aan bijdragen.
 • Nieuwe versie van Friddo!
  Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van Friddo beschikbaar voor iOS én Android! Voor onze Android-gebruikers is dat goed nieuws! De gebruikers van de iOS versie van de app zullen een iets andere ervaring merken en (tijdelijk) functionaliteit missen. Hieronder vertellen we hoe het zit!
 • Het Friddo fotoalbum
  Wil je een fraai Friddo fotoalbum bestellen van je mooiste knutsels? Dan kan!
 • Ben jij onze volgende digital marketing stagiair/e?
  Friddo groeit! En dat is goed nieuws, want met onze app maken we al een heleboel ouders en kinderen blij. Maar er zijn nog teveel ouders die niet van ons gehoord hebben. En dat is jammer, want daardoor kunnen waardevolle knutsels, tekeningen en herinneringen verloren gaan. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken om onze