Belangrijk: installeer de nieuwe Android versie nu!

Instructie

Belangrijk: installeer de nieuwe Android versie nu!

Friddo is opnieuw gebouwd en werkt beter en sneller. Dat is goed nieuws, maar helaas moet de app wel opnieuw geïnstalleerd worden. Dit is zeer belangrijk omdat je anders geen updates ontvangt!

Voor een blijvende goede en prettige ervaring is het dus noodzaak dat je de oude app van je toestel verwijdert en opnieuw installeert. Uiteraard blijven je knutsels veilig bewaard!

Friddo in Google Play Store

Wat moet ik doen?

  1. Verwijder eerst de app van je telefoon. Dit doe je door lang op het Friddo-icoon te drukken tot je de optie ‘Verwijderen’ ziet verschijnen. Je kunt het ook direct in de Google Play Store doen.
  2. Ga naar de Google Play Store, zoek de Friddo app op en installeer deze opnieuw.
  3. Klaar!

Waarom moet ik op nieuw installeren?

We hebben Friddo opnieuw gebouwd voor een betere en snellere werking. Dat is goed nieuws, maar helaas moet de app daardoor wel opnieuw geïnstalleerd worden. Dit is zeer belangrijk omdat je anders geen updates ontvangt!

Voor een blijvende goede en prettige ervaring is het dus noodzaak dat je de oude app van je toestel verwijdert en opnieuw installeert.

Uiteraard blijven je knutsels veilig bewaard!

Wat gebeurt er als ik niet opnieuw installeer?

Je huidige app zal niet meer ondersteund worden en niet verbeterd worden. Je kunt de app blijven gebruiken maar een goede, snelle en veilige werking van de app is dan niet meer gegarandeerd.

Vragen?

Uiteraard kun je ons altijd bereiken voor vragen of opmerkingen. Het beste is om even naar support@friddo.com te mailen. Dan helpen we je graag verder!

Veel knutselplezier!

Mark
Rijk met 4 meiden die enorm creatief zijn en stapels knutsels produceren! Waar laat je dat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *