Op naar 15.000 kerstkaarten voor ouderen

Media

Op naar 15.000 kerstkaarten voor ouderen

Na het succes van de #zorgvoorelkaar actie voor eenzame ouderen, steunt Friddo nu de kerstkaartactie van de ouderenbond (ANBO). Het doel van de actie is om zoveel mogelijk ouderen van een leuke kerstkaart te voorzien.

De vraag naar kerstkaarten is erg groot! Vooral tijdens deze lastige tijd is een beetje extra aandacht een welkome afleiding. Lees hier meer over de actie. Daarom willen we namens de zorginstellingen onze gebruikers om hulp vragen en zoveel mogelijk kersttekeningen beschikbaar stellen voor de actie. Help je mee?

Wat kun jij doen?

Iedere Friddo-knutsel met de tag #kerstactie komt in aanmerking om als ansichtkaart te worden afgedrukt. Zorg dus dat je één of meerdere mooie kerst- of winterknutsels tagt. Dit mogen nieuwe knutsels zijn, of bestaande foto’s uit je galerij. Friddo zorgt voor de selectie, afdruk en aanlevering aan het ANBO-team. ANBO verzorgt de distributie.

Gebruik je nog geen Friddo? Geen probleem, je kunt hier zo aan de slag!

Zo komt mijn kersttekening in aanmerking
  1. Laat je kinderen één of meerdere mooie kerst- of winterknutsels maken, of zoek al bestaande knutsels op in de app;
  2. Voeg de tag ‘#kerstactie‘ toe aan de knutsel. Daarmee geef je Friddo toestemming* om de tekening voor de actie te gebruiken;
  3. Voeg een warme kerstboodschap toe in de omschrijving. Deze wordt afgedrukt op de achterkant van de kerstkaart.

Namens Friddo en alle ouderen bedankt!


Carry Tefsen, ook wel bekend als Mien Dobbelsteen uit ‘Zeg eens aaa’, roept ouderen via ANBO op om massaal mee te doen.

*Door de tag ‘#kerstactie’ te gebruiken, geef je Friddo toestemming deze knutsel te gebruiken voor de ANBO-kerstkaarten actie. Friddo selecteert de mooiste knutsels met de tag ‘#kerstactie’, laat er ansichtkaarten van drukken en overhandigt de kaarten aan ANBO. Friddo heeft geen invloed op de distributie en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Mark
Rijk met 4 meiden die enorm creatief zijn en stapels knutsels produceren! Waar laat je dat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *