Friddo knutsel-ideeën

Friddo knutsel-ideeën

Friddo helpt je je knutsels op een leuke en veilige manier bewaren. Maar soms heb je even wat inspiratie nodig om weer nieuwe knutsels te gaan maken met je kids. Hier verzamelen wij leuke knutsel-ideeën die je met je zoon of dochter kunt gaan uitvoeren. Daarbij proberen we zoveel mogelijk de seizoenen en feestdagen te volgen!

We doen dit zowel via instagram en Facebook (waar je ons natuurlijk ook kunt volgen) als via blogposts op deze site.

Hieronder vindt je de meest recente blogposts waarin we inspiratie bieden voor nieuwe knutsels.

  • Je eigen kalender bestellen?
    Zo rond de kerstdagen is het ook weer tijd om over een nieuwe kalender na te denken. En, als al die leuke knutsels en tekeningen toch al in Friddo staan, is het natuurlijk extra makkelijk om daar een kalender van te bestellen!
  • Knutsels voor Sinterklaas
    Nu Sinterklaas weer in het land is, wordt er waarschijnlijk ook weer druk geknutseld. Hoe mooier de knutsels, hoe groter het kadootje, toch? We hebben weer wat verschillende ideeën verzameld om jou en je kids te helpen de mooiste knutsels voor de Sint te maken.
  • Het is herfst!
    De blaadjes vallen van de bomen, er staan weer overal paddestoelen – genoeg ideeën voor een paar leuke nieuwe knutsels. Hieronder vind je een aantal knutsels die we de laatste tijd zijn tegengekomen op het web.