Je eigen kalender bestellen?

Inspiratie

Je eigen kalender bestellen?

Zo rond de kerstdagen is het ook weer tijd om over een nieuwe kalender na te denken. En, als al die leuke knutsels en tekeningen toch al in Friddo staan, is het natuurlijk extra makkelijk om daar een kalender van te bestellen!

Eenvoudig bestellen

Een A3-kalender kost €24,50, inclusief verzendkosten. Een tweede en derde (zelfde) kalender kosten nog maar €12,50 per stuk, leuk voor opa & oma!

We hebben geprobeerd het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken om een kalender te maken. Dit zijn de stappen:

  1. Geef 12 knutsels de tag #kal. Als je het fijn vindt om zelf de volgorde te bepalen, kun je ook #kal1, #kal2 tot en met #kal12 gebruiken, om aan te geven welke knutsel bij januari, februari en december gebruikt moet worden.
  2. Mail ons op support@friddo.com met de melding dat je een kalender wil bestellen. We controleren of je de 12 knutsels hebt getagged en dan maken we de kalender. Vervolgens sturen we je een link om de betaling en de verzending te kunnen regelen. Na de betaling start het proces bij de drukker.

Taggen, hoe doe ik dat?

Door in de gallerij een knutsel aan te klikken, kom je in het detail-scherm van de knutsel. Hier kun je tags, omschrijving en datum aanpassen. Ook kun je eventueel de knutsel aan een ander kind hangen, en de foto bewerken.

Als je bij het tag-veld begint te typen, stelt Friddo je direct jouw meest recent gebruikte tags voor, en na een paar karakters kun je de gewenste tag meestal al in het lijstje vinden. Door je tag volledig in te typen, maak je een nieuwe tag aan. Deze wordt dan ook de volgende keer weer voorgesteld.

Het is ook gemakkelijk zoeken met tags! Door op het vergrootglas (rechts boven in de app) te klikken, krijg je een zoek-dialoog. Daar kun je tags selecteren om alleen de knutsels met de geselecteerde tag(s) te zien. Zo zie je snel of je er al 12 hebt!

Wanneer komt mijn kalender aan?

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt, heeft PostNL het op dit moment erg druk. Tot nu lukt het om de kalender binnen een week te bezorgen, maar we kunnen helaas geen garanties geven – we zijn volledig afhankelijk van de drukker en PostNL. Natuurlijk geldt: hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans dat de kalender nog op tijd is voor kerst!

Kan ik ook meerdere kalenders bestellen?

Natuurlijk! We sturen de kalenders in dat geval standaard allemaal naar hetzelfde adres, en dat scheelt natuurlijk ook iets in de prijs. Als ze naar verschillende adressen verstuurd moeten worden, geldt helaas de prijs per stuk, omdat we dan dezelfde kosten voor de verzending hebben.

Jacco
UX consultant, getrouwd en vader. Kookt graag maar kon de koelkast niet meer vinden achter veel te veel knutsels. Dus Friddo.