Feyenoord, Ajax of moederdag? Zó gaat dat samen!

kampioensschaal-moederdag2017 Editorial

Feyenoord, Ajax of moederdag? Zó gaat dat samen!

Zondag valt de beslissing in de vaderlandse Eredivisie en dat houdt de gemoederen in voetballand al een tijdje bezig. Onhandig voor veel vaders dat de ontknoping voor beide topclubs nou juist op moederdag moet vallen!

Alle papa’s zullen hun uiterste best doen moeder eens lekker in het zonnetje te zetten, maar voor voetbalvaders is de afleiding groot en een blunder snel gemaakt. Kijk jullie niet samen? Hou je dan aan deze do’s and don’ts en je kunt zondagmiddag met een gerust hart de afloop van de competitie volgen.

Blijf eerlijk, zeker op moederdag!

Eerlijkheid duurt het langst, zeker de tweede zondag van mei! Dus zeg niet dat je ’s middags ‘even een ommetje met de kinderen gaat maken’ om vervolgens in je stamkroeg je cluppie naar de titel te schreeuwen. Blijdschap en teleurstelling zijn sterke emoties. Die kun je bij thuiskomst echt niet onderdrukken. En dranklucht al helemaal niet! Als je verder alles voor elkaar hebt die dag, kun je ‘s middags gerust de wedstrijden volgen. Hoe dan?

moeder-op-derde-plaats-eredivisie-teletekst
Moeder op de derde plek??

Keep it real!

“Schat, er is maar één echte kampioen… en dat ben jij”! Pfff! Duidelijk niet de woorden een moeder wil horen. Het klinkt erg goedkoop en geen enkele vrouw wil graag met een voetbalclub worden vergeleken. Wat je wel wilt doen, is een blijk van waardering geven voor alles wat ze voor jou en de kinderen betekent. Een zelfgemaakte kindertekening met ‘Voor de liefste mama’ is wat iedere moeder graag wil. Als jij zoon of dochter nou eens een beetje op weg helpt. Inkoppertje, toch?

Omkopen slecht idee!

Omkoopschandalen! In het voetbal helaas een steeds populairder onderdeel van de sport, dat ook in de beste relaties nog altijd voorkomt. De meeste moeders accepteren een excuusbloemetje allang niet meer en al helemaal niet op moederdag. Dus je valt waarschijnlijk snel door de mand als je cadeaus, kaarten en croissants er te dik bovenop legt. Geef gewoon iets uit het hart.

Waarmaken wat je belooft!

In al je enthousiasme om dé wedstrijd van het jaar te kunnen zien, is een stereotype belofte al snel gemaakt. Het advies om hiervoor te waken is net zo nuttig als tegen een verdediger zeggen dat-ie geen overtredingen moet maken. Dat gebeurt gewoon af en toe. Geeft niet, maar zorg dan ook dat je ‘m waarmaakt! Met Friddo natuurlijk!

Een oplossing voor die stapel tekeningen, iedereen blij!

Je zou kunnen voorstellen om die enorme stapel tekeningen van jullie kroost eens op te ruimen. Of jullie doen dat samen, met de  Friddo app op jouw of haar telefoon. Maak je gebruik van de speciale aanbieding voor moederdag? Dan zit het met bovenstaande tips ook wel goed! Samen met zoon of dochter een leuke moederdagknutsel maken, die makkelijk bewaard kan worden met de rest van de gearchiveerde knutsels. Moeder blij, jij blij!

Mark
Rijk met 4 meiden die enorm creatief zijn en stapels knutsels produceren! Waar laat je dat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *