Ben jij onze volgende digital marketing stagiair/e?

Update

Ben jij onze volgende digital marketing stagiair/e?

Friddo groeit!

En dat is goed nieuws, want met onze app maken we al een heleboel ouders en kinderen blij. Maar er zijn nog teveel ouders die niet van ons gehoord hebben. En dat is jammer, want daardoor kunnen waardevolle knutsels, tekeningen en herinneringen verloren gaan. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken om onze doelen in groei te bereiken!

We zoeken…

We zijn op zoek naar een ambitieuze stagiair/e die ons kan helpen met het verder in de markt zetten van Friddo. Meest via de gangbare digitale kanalen natuurlijk. We zoeken iemand die checkt op de volgende marks:

 • Je hebt een passie voor digitale marketing en je kent de weg op de sociale media;
 • Je bent in staat een digital marketingplan voor korte en middellange termijn op te stellen en dit ook uit te voeren;
 • Je bent in staat de doelgroep van Friddo te leren kennen en snapt hoe je die het beste bereikt;
 • Je stelt jezelf ambitieuze doelen en durft daar commitment op af te geven;
 • Je meet de effecten van je marketinginspanningen en je kunt de resultaten helder te communiceren;
 • Je omarmt het nieuwe werken en je bent dus in staat zelfstandig je werk vanaf iedere plek op aarde met Internetverbinding uit te voeren;
 • Ondanks dat je al veel weet, ben je nog steeds leergierig op je eigen vakgebied maar ook op alles wat met digital te maken heeft;
 • Natuurlijk ben je leuk, spontaan, enthousiast en lach je het leven tegemoet!

We bieden…

Friddo is gestart vanuit een passie! Dat merk je als je met ons werkt. We willen enorm graag dat Friddo een succes wordt, maar kunnen dat niet alleen. We zitten dus te wachten op jouw kennis, kunde en vaardigheden. De waardering voor jouw bijdrage zul je dus ook meteen merken! Dat maakt het leuk om met ons te werken. Maar er is meer:

 • Je krijgt de ruimte om je persoonlijke stagedoelen te realiseren. Uiteraard moeten deze stroken met onze ambities, maar je bent niet aan bepaalde methoden of werkinstructies gebonden. Je hebt veel vrijheid. Jouw succes is ons succes en andersom!
 • Je werkt rechtstreeks met beide co-founders van Friddo. Zij zijn beide zeer ervaren in het digitale landschap en vinden het leuk om hun kennis en ervaring met jou te delen;
 • We bieden een fijne werkplek op ons kantoor in Loods 6, maar we eisen niet dat je daar constant zit;
 • We hebben nog niet veel effort in onze marketing gestoken. Dat betekent dat je enorme resultaten kunt boeken. Belangrijk voor ons, maar ook iets dat niet misstaat op een CV natuurlijk;
 • Hoewel we geloven dat waarde in de inhoud van deze stageplek zit, valt er over een vergoeding altijd te praten.

Over Friddo

Friddo is een platform dat ouders de mogelijkheid biedt om de knutsels, tekeningen en kunstwerken van hun kinderen digitaal te bewaren. Doormiddel van een app worden knutsels als foto’s in de cloud opgeslagen. De foto’s kunnen worden bewerkt, worden gekoppeld aan het juiste kind en eventueel verrijkt met tags om zoeken, organiseren en delen makkelijker te maken. Door de koppeling met onze printpartner kunnen ouders nu een mooi fotoalbum bestellen, maar later ook andere vormen van prints.

Friddo heeft als doelstelling kinder knutsels te bewaren, zodat deze nooit verloren gaan en ook de herinnering eraan bewaard blijft. Er wordt genoeg opgeslagen in deze wereld, maar echt bewaren is betekenisvoller. Dat willen we stimuleren! De eerste versie van de app maakt al een deel van dit doel waar. Onze droom is echter veel groter. Met kleine stapjes proberen we die droom steeds verder werkelijkheid te maken.

Het team bestaat uit de 2 oprichters van Friddo die zelf ook inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor het idee, concept en interactieontwerp. De Friddo (iOS) app is gebouwd door Inspire uit Utrecht. De huisstijl en visueel ontwerp is ontwikkeld door Overhaus. Op dit moment hebben we 3 ontwikkelaars aan ons verbonden die met kleine stapjes Friddo verrijken met nieuwe features en updates.

Interesse?

Is dit jouw gedroomde stageplek? Dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen.

 • Mark Kassteen – mark@friddo.com | 06 – 146 888 38
 • Jacco Nieuwland – jacco@friddo.com | 06 – 547 10 441
Mark
Rijk met 4 meiden die enorm creatief zijn en stapels knutsels produceren! Waar laat je dat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *