Knutsels in een fraai Friddo fotoalbum?

Door knutsels in Friddo te bewaren kun je ze met een gerust hart opruimen of zelfs weggooien. Vind je het toch fijn om knutsels op een leuke manier in handen te houden? Dan kun je het fraaie Friddo fotoalbum bestellen. Leuk voor jezelf, of om cadeau te doen.

Je hebt al een album vanaf 20 foto’s. Dit kost €23,50 inclusief verzendkosten. Zie onder voor meer informatie.

Over het Friddo fotoalbum

Alle knutsels van het eerste schooljaar of rondom een thema zoals ‘Sinterklaas’ of ‘Moederdag’ overzichtelijk in een album? Je kunt met het Friddo fotoalbum alle kanten op!

Je kunt uiteraard zelf aangeven welke knutsels je in het fotoalbum wilt hebben. Maar je kunt ook aangeven of je de omschrijving, tags en datum afgedrukt wilt hebben.

Het album is vierkant, met een harde kaft. De titel en coverfoto kun je zelf bepalen. Het aantal foto’s bepaalt de kosten van het album, inclusief BTW en verzendkosten. Een indicatie staat in de tabel hieronder. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Aantal knutselsPrijs (incl. verzendkosten)
20€23,50
40€31,98
60€40,46
80€48,94
100€57,42
150€78,62
200€99,82

Hoe werkt het?

Op het moment dat je een album wilt bestellen, is het het beste om even contact met ons op te nemen (support@friddo.com). We zullen dan vragen welke knutsels je in het album wilt en hoe je het opgemaakt wilt hebben.

Binnenkort is het weer mogelijk een album helemaal zelf samen te stellen vanuit de app. We gaan naast albums dan ook andere producten aanbieden.


Nog geen gebruiker van Friddo?

Maak direct een gratis account aan en begin met het bewaren van kindertekeningen en knutsels!

Je kunt natuurlijk ook de app downloaden op je telefoon of tablet.


Knutsels bewaren met Friddo

Knutsels vastleggen en omschrijven, foto’s bewerken en knutsels delen

Wil je meer weten over hoe Friddo werkt? Neem hier even een kijkje of bekijk de veelgestelde vragen.